Een overzicht van commerciële slotenmaker diensten

Hoewel een slotenmaker, ongeacht het gebied waar hij werkt, meer of meer dezelfde werkzaamheden verricht, moet een commerciële slotenmaker een extra verantwoordelijkheid dragen vanwege de noodzaak om particuliere en vertrouwelijke informatie op de werkplek te beschermen. Meer nog dan het repareren, vervangen en heropbouwen van sloten, wordt er gewerkt aan het aanscherpen van de veiligheidsmaatregelen bij commerciële bedrijven.

De typische werkzaamheden

Het installeren van nieuwe sloten –

Dit is de primaire verantwoordelijkheid van een slotenmaker. Het gaat om de installatie van nieuwe binnen- en buitensluizen. Het omvat ook de installatie van sloten met en zonder sleutel. Sleutelloze toegangssystemen zijn onder meer biometrie, toegangskaartsystemen en Mag-sloten.

De slotenmakers helpen u ook in het geval van ontslagen van werknemers. Wanneer een bedrijf werknemers ontslaat, zou de werknemer kunnen weigeren om sleutels terug te geven. In dergelijke gevallen zal een bedrijf worden verplicht om alle sloten in het kantoor opnieuw te installeren.

Reparatie en rekeyen van bestaande sloten –

Beschadigde sloten moeten tijdig worden gerepareerd, vooral in commerciële en zakelijke centra. Natuurlijke slijtage kan leiden tot beschadiging van de sloten. Het houdt ook in dat sleutels uit de sloten moeten worden gehaald. Het opnieuw monteren is een andere belangrijke procedure die door commerciële slotenmakers wordt uitgevoerd. Het gaat om het veranderen van de interne tuimelaar. Het is zo goed als het installeren van nieuwe sloten, omdat de oude sleutel niet kan worden gebruikt om het te bedienen.

Het dupliceren van sleutels –

Een commerciële slotenmaker kan ook handig zijn tijdens de lock-outs. Zij kunnen de deur voor u openen door het dupliceren van een sleutel. Een bedrijfseigenaar kan ook een reserveset aanvragen in het geval van zoekgeraakte sleutels.

Beveiligingssystemen op locatie –

Commerciële slotenmakers kunnen u helpen bij de montage van beveiligings- en monitoringsystemen op uw bedrijfsterrein. De beveiligingsbehoeften variëren van bedrijf tot bedrijf. Een professionele slotenmaker evalueert de beveiligingsbehoeften van het bedrijf en elimineert daarmee het giswerk in het bedrijf. Zij evalueren de veiligheidsdoelen, de binnen- en buitenruimtes die moeten worden bewaakt en andere speciale veiligheidseisen. Op basis van de evaluatie ontwerpen deze slotenmakers een beveiligingssysteem dat het beste past bij uw behoeften en budgetten. 

Hoofdsleutelsystemen –

Master key systemen brengen gemak zonder de veiligheid van het bedrijf in gevaar te brengen. Een hoofdsleutelsysteem geeft werknemers toegang tot het systeem en beperkt hen tegelijkertijd van de gebieden waar ze niet zijn toegestaan. 

Veilige installatie – 

Een slotenmaker kan ook worden ingehuurd om een wand- of vloerkluis te installeren. Ze kunnen een kluisje openen of dubbele sleutels maken.


Lees meer over verschillende slotenmaker diensten –  locksecure.nl/slotenmaker-rijswijk