MasterChef Australia – We love it!

MasterChef Australia – We love it!

MasterChef Australia – Iedereen is er sinds de start van de televisie serie al gek op: MasterChef Australia. De enige TV-serie rond heerlijke uitdagingen.

15 jaar terug begon het als een kookwedstrijd voor kinderen op TV in Engeland. Inmiddels heeft het de wereld veroverd, inclusief Australie. Het geweldige programma dat altijd heerlijk is om te bekijken. Wat is er zo geweldig? Om maar wat te noemen: De juryleden hebben humor. De recepten zijn heerlijk. Het programma zit goed in elkaar.

En omdat we helemaal wild zijn van de show, is er vanaf nu een dedicated website over MasterChef Australia. Hier zijn details over de kandidaten, de presentatoren en informatie over de recepten van MasterChef.

Heb jij toevallig ook een uitzending gemist? Het is vaak vervelend om een aflevering te moeten missen. De meeste afleveringen zijn online terug te kijkenvia Internet. Lees meer op de website MasterChef Australia hoe men een uitzending gemist kan terugkijken.

MasterChef Australia behoort tot de populairste van de MasterChefs. MasterChef Australia is populair. Ook in Amerika zijn ze vaak meer te spreken over de televisieserie uit Australie dan uit de Verenigde Staten. De belangrijkste reden voor dehoge mate van populairiteit is dat het in de Australische het TV programma erg gemoedelijk toegaat. In series uit andere landen zijn diegene die het presenteren nogal eens arrogant en halen kandidaten onderuit. In de Australische serie gaat het echt om de kandidaten. Veel leuker om naar te kijken!

MasterChef Australia loopt al enige tijd – en is ongekend populair. Op de Nederlandse website van MasterChef Australia staat informatie over uitzendingen van de afgelopen jaren. Maar een nieuwe serie voor 2015 staat al in de agenda. Dat betekent meer kijkplezier en meer verrukelijke recepten van Down Under. En jij? Ben je ook gek op de show?